Fysiotherapie Sitters                            Fysio Coaching en Therapie

November 2016

Uit vergelijking blijkt dat de tarieven van onze zorg bij u thuis lager zijn dan de gemiddelde tarieven van andere praktijken fysiotherapie, waar u ook nog eens zelf naar toe moet. Ook in 2017 zullen onze tarieven scherper blijven.


Mei 2016

De nieuwe praktijkfolder is gepubliceerd. Zie 'De praktijk' om hem te downloaden.


April 2016

In april 2016 zijn weer de verdiepingsdagen gevolgd van de NFP. Dit is een tweedaagse cursus in het oosten van het land. Dit jaar ging het over SOLK (somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten). Er is de laatste tijd zeer veel onderzoek en ontwikkeling op dit vakgebied. Naast de cursus is er veel vakliteratuur aangeschaft over dit onderwerp. Gelukkig is FCET weer helemaal op de hooge.


Januari 2016

FCET heeft besloten alle oefenmateriaal gratis beschikbaar te stellen. Huur-/koopbedragen worden dus niet berekend en hierdoor heeft u niets te maken met BTW. Krijgt u ook al uw materialen gratis van uw fysiopraktijk?

Wist u dat een fysiopraktijk BTW dient te rekenen voor de verkoop van tape, oefenmaterialen en aanbieden van (medische)fitness? Daar heeft u bij FCET dus geen last van, ook niet achteraf.